La cuina de laprofitament

Autor: AA.VV

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

La cuina de laprofitament

La cuina de laprofitament

14,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ONADA EDICIONS
Publicación:
01/02/2024
Colección:
LA NAU, SERIE MINOR
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Dacord amb linforme de lOrganització de les Nacions Unides per a lAlimentació i lAgricultura (FAO) , prop dun terç dels aliments que es produeixen cada any al món per al consum humà es perden o es desaprofiten. És a dir, un de cada tres quilos daliments que es produeixen al planeta no els consumeixen els éssers humans, i en molts …

Dacord amb linforme de lOrganització de les Nacions Unides per a lAlimentació i lAgricultura (FAO) , prop dun terç dels aliments que es produeixen cada any al món per al consum humà es perden o es desaprofiten. És a dir, un de cada tres quilos daliments que es produeixen al planeta no els consumeixen els éssers humans, i en molts casos arriben a gestionar-se com a simples residus que van a les escombraries. El malbaratament alimentari és, per tant, un problema, i un repte que sha intentat abordar al llarg dels darrers cinquanta anys. En els anys més recents sha creat un compromís global de reducció del malbaratament alimentari a la meitat per a lany 2030. Aquest acord es deriva del subobjectiu 12.3, inclòs als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). És per tot això que en aquest llibre volem oferir consells per millorar la planificació de la compra i la conservació dels aliments. També us proposem receptes per aprendre a elaborar plats amb restes daltres menjars i/o aprofitar parts daliments que habitualment desestimem.
Leer más

Más libros de AA.VV

Todos los libros de AA.VV

Más información del libro

La cuina de laprofitament

Editorial:
ONADA EDICIONS
Fecha Publicación:
Formato:
Bolsillo tapa blanda
ISBN:
978-84-19606-44-0
EAN:
9788419606440
Nº páginas:
96
Colección:
LA NAU, SERIE MINOR
Lengua:
VALENCIANO
Alto:
21 mm
Ancho:
15 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar